ETO U17
FOOTBALL CUP

Kupa információ

A torna időpontja: 2023. augusztus 17-19.

Helyszín: Magyarország 9027 Győr, ETO Park, ETO Stadion, Nagysándor József. út 33.

Résztvevő csapatok: Torino FC (ITA), ETO FC Győr (HUN), SL Benfica (POR), FK DAC (SVK), Crvena Zvezda (SRB), Baník Ostrava (CZE)

Korosztály: U17 2007. január 1. után születettek.

Verseny lebonyolítása: FIFA és az MLSZ szabályok szerint, nagypályás mérkőzések - minden csapat minimum három mérkőzést játszik.

A mérkőzések időtartama 2x35 percesek lesznek.

Cserék: 5 fő cserélhető minden mérkőzésen

A csapatok 2x3 csoportban versenyeznek. A helyezések körmérkőzések után alakulnak ki. A csoportban elért helyezések alapján kerülnek megrendezésre a helyosztó mérkőzések Csoportmérkőzések végén minden esetben 3-3 büntetőrúgás. A büntetőpárbaj eredménye a pontazonosság esetén a 4. pont szerint számít.

A csoporton belüli helyezések eldöntése:

Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont

Helyosztó mérkőzéseken döntetlen esetén 5-5 büntetőrúgás (nincs hosszabbítás). Amennyiben az 5-5 büntető után döntetlen az állás, abban az esetben egyesével folytatódik, addig míg valamelyik pár után el nem dől a verseny. Minden mérkőzésre 20 játékos nevezhető, de maximum 5 csere lehetséges mérkőzésenként. A második félidőben csapatonként maximum 3 alkalommal szakítható meg cserelehetőséggel a játék. Minden mérkőzésen a benevezett játékosokon kívül maximum 5 fő foglalhat helyet a kispadon. A mérkőzés során kiállított játékos (piros / 2 sárgalap) nem folytathatja a mérkőzést, és nem vehet részt a következő mérkőzésen. Kiemelten sportszerűtlen viselkedés és szabálytalanság esetén 2 mérkőzéses eltiltás is lehetséges. Erről a Versenybizottság dönt a mérkőzés után.

Torna díjazása:
Az első 3 helyezett csapat minden játékosa érmet kap.

Különdíjak: legjobb kapus, legjobb mezőnyjátékos, gólkirály.

Egyéb szabályok:

20 játékos nevezhető a tornára és minden játékosnak a torna alatt azonos számozásban kell játszania.
A technikai értekezleten kell egyeztetni a csapatoknak mezek színéről. A technikai értekezletre kell hozni a nevezési lapot és játékosok hivatalos okmányait.
Minden játékosnak rendelkeznie kell személyazonosságát igazoló okmánnyal, (igazolás, személyi igazolvány, útlevél) amit a technikai értekezleten be kell mutatni.

Mindenki a saját felelősségére lép pályára!

A változtatás jogát fenntartjuk.