ETO U17
FOOTBALL CUP

Szállás

Az ETO Park, amelynek harmadik és egyben utolsó fázisában épül meg az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr.  A hotel az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól.  A 4*-os szálloda éppen ezért kiváló választás üzleti utazóknak, de a sportlétesítmények közelsége miatt kézenfekvő szálláslehetőség az ideérkező sportcsapatok számára is. Stadionra néző szobáival különleges és újszerű tematikát képvisel a magyar szállodai piacon. 

ETO Park Hotel

A 6 szintes, 4*-os szálloda-, az ETO Stadion déli oldalán épült meg 98 Superior Business szobával és 5 Executive Business lakosztállyal. A szobák közül 3 pár összenyitható, 2 pedig speciálisan, mozgáskorlátozottak részére kialakított. A szobák több mint feléből élvezhető a stadion panorámája.

A Superior Business szobák 24 m2 alapterületűek, a fürdőszobák zuhannyal vagy káddal felszereltek. A szobák alapfelszereltsége az egyénileg szabályozható klíma berendezés, TV-készülék kábel csatornákkal és média lejátszási lehetőséggel USB csatlakozáson keresztül, telefon, mini-bár, laptop méretű szobai széf, kávé- és tea bár, hajszárító, vasaló és vasaló állvány, valamint ingyenes internetkapcsolat.

A szálloda egyedi üzletember szolgáltatásokat kínál vendégei számára, mint a concierge és business center, itt van mód számítógép használatára, nyomtatásra, fénymásolásra, faxolásra. Ezen kívül lehetőség nyílik ’Quick Shopping’, ébresztő szolgálat, korai- és késői check-in, ’Ladies room’ szolgáltatás igénybevételére is.

A szálloda á la carte étterme 100 fő befogadására alkalmas, innen szintén teljes panoráma nyílik a stadionra. Az étteremhez további egy-egy különterem kapcsolódik, melyek egyenként 100 és 90 fő színházi ültetésben történő elhelyezésére alkalmasak.

A lobby-hoz kapcsolódóan, éjszaka is nyitva tartó bár és kártyaszoba áll még a vendégek rendelkezésére.

A szállodába érkezők részére külön parkoló áll rendelkezésre.

További információk a szállásról: www.etoparkhotel.hu